divendres, 6 de novembre del 2009

MOCIÓ APROVADA PER L'AJUNTAMENT DE BORDILS

Ja podem dir que Bordils és un municipi més!!!

En el ple del passat dijous dia 5 de novembre, l’Ajuntament de Bordils va donar suport per unanimitat, a la consulta popular per la independència pel proper 13 de desembre.
La moció va ser aprovada amb 7 vots a favor pels grups municipals: Grup independent de Bordils-Progrés municipal (4 regidors/es); Gent per Bordils-Esquerra Republicana de Catalunya-Acord Municipal (2 regidors) i Convergència i Unió (3 regidors/es) i cap en contra.

La moció que es va aprovar va ser la següent:

L’Ajuntament de Bordils, es posiciona públicament a favor de que els ciutadans i ciutadanes puguin manifestar i exercir lliurament el seu dret a expressar el que pensen sobre que Catalunya i la Nació Catalana, esdevingui un Estat Independent, democràtic i social, integrat en la Unió Europea.
L’Ajuntament de Bordils, considera un exercici de civisme i democràcia, la iniciativa d’entitats cíviques del municipi, constituïdes i organitzades a través de la Plataforma Bordilenca per l’autodeterminació, de realitzar una consulta ciutadana sobre el Dret a Decidir que han de tenir els ciutadans i ciutadanes de Catalunya.
Trametre aquest acord, al Govern de la Generalitat de Catalunya, al Parlament Europeu i a les Entitats promotores de la iniciativa.

Tot i que la moció aprovada pel consistori, va ser modificada respecte la inicial presentada per la Plataforma Bordilenca per l’autodeterminció, aquesta valora molt positivament la decisió adoptada pel consistori i diu que tirarà endavant la consulta el 13 de desembre amb la següent pregunta:
ESTÀ D’ACORD QUE LA NACIÓ CATALANA ESDEVINGUI UN ESTAT DE DRET,INDEPENDENT, DEMOCRÀTIC I SOCIAL?

Plataforma Bordilenca per l’autodeterminació
Divendres 6 de novembre
Bordils (Països Catalans)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada