dilluns, 7 de desembre de 2009

Acte central de la Campanya Bordils Decideix

S'omple el Casal de Bordils en suport a la consulta
Un centenar de persones van omplir ahir el Casal de Bordils en la presentació de l’acte central de la campanya Bordils Decideix.
L’acte va consistir en una breu presentació per part d’un membre de la Plataforma Bordilenca per l`Autodeterminació i seguidament es va passar un vídeo amb un recull d’opinions de veïns i veïnes del municipi sobre la consulta.
Tot seguit el primer ponent Biel de Montserrat, portaveu de la Plataforma Girona Decideix, ens va contextualitzar el tema de les consultes a les comarques gironines.
Després Francesc Ribera “Titot”, músic i membre de la CUP de Berga, ens va transmetre un missatge molt positiu i esperançador sobre el camí cap a la independència que s’està obrint arreu dels Països Catalans.
L’últim ponent Jordi Bilbeny, membre de la comissió organitzadora de la consulta popular d’Arenys de Munt, ens va fer una sèrie de reflexions al voltant del procés viscut a l’ esmentat municipi.
Els tres ponents han remarcat la magnitud de la mobilització social que ha generat la consulta i han animat a participar-hi.
La jornada ha finalitzat amb un pa amb tomàquet i embotit i amb un concert d’en Titot i en David Rosell en format acústic.Videos resumits de la Xerrada:
1. Albert Torras de la Plataforma Bordils decideix:

2. Biel de Montserrat (Portaveu de la Plataforma Girona Decideix)

3. Francesc Ribera “Titot” músic i membre de la CUP de Berga.

4. Jordi Bilbeny (membre organitzador de la consulta per la independència d’Arenys de Munt)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada